A

Giveaways and segmens.: Layan blog ni je la ..
Assalamualaikum

Hello! Welcome to my segmen's blog. It's all about giveaway segmen and contest. Feel free to click every banner in every post ◔ᴗ◔ Main blog : http://nrilliyasofi.blogspot.my/
choose one


ME POST TALK
LINKS JOIN
credit

Skin by ; WANA Icons by SC


Layan blog ni je la ..


Wooo , simple je blogg ni kan :)
Mmg nak lyn blog ni je, sbb blog lagi 1 tak mnepati cita rasa, atau lebeh kurang Over dose. Tngok besa-2 je kan? Buad ni pon sbb trtengok blog kak, Simple je. So, tukarr la . Okeyy ? Tp bla belek2 balek, mna button"Back to top" ? Hilangg pulok -_-"

                                                 Nak buad camne, kena la buad balek .. 

Then, bru aku prasan.. blog lagi 1 tu, takleh buh pic comell mcm dekat Side bar aku tuh. Tp blog ni bole. tu yg sygg tuh! Hehehehe. Tema : Of coz le Pink! Walaupon aku suka merah -_-"

                                                Putih jugak! *Ceh! Tamak giloss!

Lgi 1, aku suka tngok kat Favicon aku ! Ingat senang ke nak cari Teddy camtuh ?! Susahhh kod ! Hampir 1 jam aku cari kat  - Gambar Comel Di Sini! -  ! Mula2 nk amik bentuk Love sebab bla tngok bole org laen, Comell puloksss ~

                                                 Teddy pon teddy lah!  *saya tak memilih kayy!

Lagu pon dah tukar. Tamau da lagu Emosion-mosyen ni. Tak larat dgr da ! Kita amek laguu yg bawak Seribu satu maksud ni ! Bestt tak? Okey la kan :) 

                                           Bukan aku yg cipta, dok best2 pa ntah   *Eh! aku promote je!

Abes cita psal Blog ! Ni pasal aku plak. Sekrang ni, bila onl apa pon tatau nak buad. Fb, Twitter . Ulang yg tu jee. So, skrg aku layan game. Game bebudak je pon. Join lerr ~   Untuk pompuan !   Dan   Untuk Lelaki!
Okey? Fair ?! 

                                           Harap je 14 tahun, tp men game bdak-2 ! *suka aty aku la!

Okey Guyss ! Takat sini je. Kalau ada papa 'Komen' atau 'Inbox' je kayy? Babai! Assalamualaikum !


*Blockqoute tak sempat nk hias. HAHAHAHAHHAHA ! x) 

Post a Comment



<< home ♥

Older Post | Newer Post