A

Giveaways and segmens.: Math Oooo Math ~
Assalamualaikum

Hello! Welcome to my segmen's blog. It's all about giveaway segmen and contest. Feel free to click every banner in every post ◔ᴗ◔ Main blog : http://nrilliyasofi.blogspot.my/
choose one


ME POST TALK
LINKS JOIN
credit

Skin by ; WANA Icons by SC


Math Oooo Math ~




Assalamualaikum, salam satu malaysia :) Tajuk harini ialah tentang Math! Tak caya aku tadi Math *exam la* Kertas 2 punyaaaa laa susahh! Susah sesusah susahnya! aku rsa 5/20 soalan je aku jawap dgn bersungguh-sungguh. Yang lain? Tembak je la. Aku benci sebencinya Math ni. Kenapa la dea exist haaa? Bila nak pupus math ni? Tamau dgr dah pasal mathhh. Huh!

Bila tengok friends aku yang laen, semua tau. Klau yg tatau tu takda la sampai FAIL. Aku ni, 26% je Ujian awal tahun aritu ni? Malu je -_-' Orang kta, kalau tatau.. Belajar la. Aku ni, lagi benci adalah! Okey. Sudah-2. Sambong balik yg tadi.

Time kertas 1 plak, Pewiittt! Bestt gegilerr. Sesenang kacang pis. Tu pon ada kekeleter la. Kalau takda, comfirm aku fail. Astafrullah.. Okey. Sampai sini je! Bubbye :)

           Apa-apa pon aku tetap pem'benci' Mathematic. Harap maklum :]

Post a Comment



<< home ♥

Older Post | Newer Post